sâmbătă, 9 martie 2013

Reguli de publicare


Cui se adreseaza Gazeta:

Gazeta se adreseaza in primul rand angajatilor, fostilor angajati, colaboratorilor sucursalei dar si oricaror altor persoane, firme, organizatii, cunoscuti etc. interesati de viata colectivului nostru sau care doresc sa-si exprime o opinie cu relevanta in activitatea si viata noastra.

Reguli privind continutul

Sunteți invitați să propuneți spre publicare articole, informatii, interviuri, fotografii, anunturi, provocari etc. intr-un cuvant „continut” pe care il considerați potrivit cu tematica Gazetei noastre și de interes pentru ceilalți vizitatori.

Publicarea materialelor propuse de Dvs. nu se face automat. Pentru a ne proteja de eventuale prejudicii  de orice natura care pot surveni datorita unor publicari rau intentionate, continutul va fi publicat numai prin intermediul unui redactor al Gazetei.

Gazeta nu cenzurează continutul propus. Orice punct de vedere, propunere de continut este binevenita, cu condiția respectării bunului simt, respectului reciproc, respectului fata de firma, a bunei-credinte, onestității, legilor in vigoare, standardelor etice și morale, limbajului decent și regulamentului Gazetei. Redactorii Gazetei nu își asumă nici o responsabilitate în legatură cu conținutul materialelor publicate, orice consecință legală aparține autorului care propune publicarea.

NU sunt permise:
  • Continutul licentios, vulgar, pornografic, extremist, nepotrivit in orice fel cu aparitia in spatiul public.
  • Continutul jignitor sau defaimator la adresa unor persoane, companii, produse, idei, marci etc.
  • Continutul care reprezinta, interpreteaza sau discuta o pozitie politica, sindicala sau un alt fel de partizanat. Continutul de aceasta natura trebuie sa-l adresati altor mijloace de publicare, potrivite acestui scop.
  • Preluari din alte surse de continut, fara indicarea fara echivoc a sursei si autorului, care pot aduce atingere in orice fel regulilor si legilor privitoare drepturilor de autor. Autorul postarii isi asuma intreaga responsabilitate in acest sens, chiar daca continutul a fost publicat prin intermediul unui redactor.
Formatele preferate pentru publicare:
  • pentru continut scris: WORD
  • pentru imagini si fotografii: JPG, GIF
  • pentru continut audio-video: MPG3, AVI
Pentru alte eventuale formate, consultati-va cu redactorul pe care l-ati ales sa va ajute in publicare.

Cum publicati:
Trimiteti un e-mail cu continutul propus oricaruia dintre redactori.

Redactori

Pana cand reusesc sa mai recrutez voluntari, lista se rezuma la:
  • Traian F.
Astept inscrieri!

Multumesc anticipat pentru orice ajutor sau sugestie de a îmbogăți conținutul Gazetei și sper ca ea sa corespunda asteptarilor voastre.

Succes!

Traian F.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu